Natupark celebra 10 anys amb una Gran Festa d’Aniversari

El 20 i 21 de Juny el Parc d’Aventures Natupark celebra 10 anys amb una Gran Festa d’Aniversari.

1

Día: 20-21 de Juny
Hora: 10:00 a 19:00h

#10anysNatupark

El Parc d’Aventures Natupark, situat a Cerdanyola del Vallès, dins del Centre d’Oci i Aventura BOSC TANCAT, celebra 10 anys amb una Gran Festa d’Aniversari.

El cap de setmana del 20 i 21 de Juny tots els visitants podràn gaudir d’una Especial Tarifa amb descomptes del 25% a Natupark i a les Piscines. A més la Gran Festa inclou jocs, tallers i activitats infantils, castells inflables i moltes sorpreses més!

Aconsellem la reserva prèvia per gaudir dels circuits de Natupark [Contacte]

Informació Natupark

natupark

_MG_6612

Natupark3baixa

Natupark és un parc d’aventures per a tots els públics, que ofereix l’oportunitat de gaudir d’aventures en un complex especialment dissenyat per divertir-se. Contacte amb la natura, però alhora, respecte pel medi ambient, són els valors que fan del nostre centre d’aventures, un parc on entretenir, educar i aprendre.

Natupark és un conjunt d’instal·lacions sobre els arbres que inclouen jocs que combinen habilitat, destresa i aventura: ponts tibetans, tirolines, lianes, troncs oscil·lants, ponts de xarxa o nepalesos, fins a 118 jocs que fan de Natupark el Parc d’Aventura més gran de tot l’Estat. Aquestes activitats es poden complementar amb passejades pel bosc. Al parc hi ha espai per menjar en un entorn natural. [Més informació]

Informació Piscines

403425_369728686415361_54826545_n

DSC_0012

A BOSC TANCAT podràs trobar quatre piscines de diferents mesures i profunditats en un lloc privilegiat, sota una pineda on relaxar-te i gaudir en família o amics d’un meravellós dia.

Les piscines estan dotades d’un nou sistema de depuració de l’aigua de cloració salina, que permet que tots els banyistes (especialment aquells al·lèrgics al clor), puguin gaudir de llargues hores a l’aigua sense patir irritació als ulls i la pell. [Més informació]

Vine a celebrar amb nosaltres els 10 anys de Natupark!